Over mij

Van hobby naar eigen praktijk is, kort maar krachtig samengevat, hoe ik ben doorgegroeid naar mijn huidige praktijk.

Al in 1998 heb ik mijn eerste massage opleiding afgerond: Sportmassage (NGS). In de jaren er na heb ik, naast mijn baan als adviseur bij een bank, verschillende massage opleidingen gevolgd. De opleiding stoelmassage heb ik bij Touch Pro afgerond. Later heb ik bij het IVS in Dordrecht een aantal deelopleidingen voor massagetherapie gevolgd. Denk hierbij aan therapeutische basiskennis, bindweefselmassage, triggerpointtherapie, acupressuur. Elke techniek heeft weer zijn eigen toepasbaarheden.

Interesse in voeding en gezondheid heb ik altijd al gehad. Behalve van sporten houd ik ook van lekker eten en koken. Het werd mij steeds duidelijker wat goede voeding met een mens kan doen. In juni 2012 heb ik mijn diploma voedingsdeskundige (HBO-niveau) behaald bij Civas. Tijdens mijn opleiding ben ik in contact gekomen met Voeding Gezond. Oprichtster Eveline Ubachs heeft o.a.het praktijkboek geschreven en we werken met een leuke groep voedingsdeskundigen met dezelfde visie. Hierbij heb ik me in juli 2012 aangesloten. In september 2013 heb ik het diploma gewichtsconsulente bij Civas behaald. Dat geeft mijn cliënten de kans om de consulten via de verzekering vergoed te krijgen. Dit zal zeker niet mijn laatste cursus zijn, want ik vind het leuk en belangrijk om me te blijven ontwikkelen.

Sinds september 2013 ben ik fulltime aan de slag in mijn praktijk aan huis. Het begeleiden van mensen en samen werken aan hun leefstijldoelen geven me veel voldoening. Het is prachtig om mensen te zien opknappen als ze het programma van Voeding Gezond volgen of ontspannen naar huis gaan na een massage. Mijn missie is om aan zo veel mogelijk mensen te laten zien hoe je goed voor jezelf kunt zorgen en dat het helemaal niet zo moeilijk is. Sterker nog: gezond leven is leuk! Het zorgt ervoor dat je lichamelijk en geestelijk lekkerder in je vel komt te zitten en daardoor kunt genieten van het leven.

Zorg voor jezelf en anderen: je bent het waard!