Ervaringen

Drie jaar geleden is er Reumatoide Artritus bij mij gediagnostiseerd. Dit werd een lange strijd om in balans te komen. Na alle reguliere medicijnen en therapieën te hebben gekregen, had ik nog steeds veel last. Ik wilde alles uit de kast halen om in ieder geval in balans verder te kunnen gaan. Tussendoor mijn rust pakken, bewegen, af en toe een massage en op het Andulatie matras deed ik al, toch bleef ik veel klachten houden. Arda Joppe heeft mij regelmatig een Detox-behandeling aangeboden en toen werd mijn interesse gewekt voor de Alka-druppels en Alka- thee. Toen besloot ik om alles eens grondig uit te laten zoeken, ook advies gevraagd voor de voeding. Bleek ik veel dingen te eten die mijn ontstekingen aanwakkerde. Ik heb veel geleerd van Arda, zij gaf mij advies welk voedsel juist bevorderend was voor mijn Reumatische klachten en welk voedsel ik beter niet tot mij kon nemen. Na drie maanden aan de slag met mijn nieuwe voedingspatroon, gecombineerd met de nodige rust, mijn medicijnen, Alka druppels en thee en regelmatig een massage, kan ik nu met trots zeggen dat ik mijn leven goed in balans heb. Ik voel mij energieker, zie het leven weer in een goed perspectief en voel mij wijzer na alles wat ik geleerd heb. Bedankt Arda voor je goede zorgen en ik zal hoop ik nog jaren van de massages e.d. kunnen genieten.

Maaike


Ik kwam met een pijnlijke arm naar je toe. Je adviseerde me andullatietherapie in combinatie met een voedingssupplement. Ik had na een week al minder pijn en inmiddels na een maand is de pijn helemaal weg. Ben er super blij mee! En bij toeval heb ik ook geen krampen meer in mijn kuiten waardoor ik 's nachts vaak wakker lag. Bedankt hoor en ik zal voorlopig nog regelmatig bij je langs komen.

Jannie


Ik ben een vrouw van 75 jaar en vrij goed gezond, maar heb wel veel last van stijve spieren en gewrichten. Vooral in nek en schouders. Sinds ik enkele maanden geleden met de andullatietherapie ben begonnen voel ik me een stuk fitter en energieker.

Het is een heerlijk gevoel als al die pijntjes je niet de hele dag kwellen. Ik ben dan ook zeker van plan om de wekelijkse sessies te blijven volgen.

Proficiat met deze uitbreiding van je praktijk Arda!

Jenny


Vanwege het feit dat met alleen sporten mijn doel van afvallen niet werd behaald, contact met Arda opgenomen. Na een V-check en een dieetplan aan de slag gegaan.

Het contact met Arda was top. Ze motiveert je en kan je ook op je fouten wijzen. Met als resultaat dat ik nu meer dan 20 kilo ben afgevallen!!! Moet nog even door voordat ik het beoogde eindresultaat heb bereikt, maar zal dit zeker gaan halen.

Marco


Ik ben eind maart, na lang aarzelen, bij Arda begonnen met het volgen van haar programma. Nu zeg ik: Jammer dat ik niet eerder begonnen ben!

Ben zeer tevreden over het volgen van het programma en de begeleiding van Arda. Ik heb fybromyalgie (vorm van reuma). Na een aantal weken voelde ik al resultaat. Kon beter bewegen, had minder pijn en het afvallen ging ook goed. En dat zonder honger en tellen van caloriën. Leuk zijn ook de lekkere recepten van Arda .

Ik kan het een ieder aanbevelen; ik voel me zo veel fitter, energieker en slanker! Nogmaals dank je wel Arda voor je professionele begeleiding!

Jana


Prima!

Ik ben zeer enthousiast over het programma wat ik van Arda heb gekregen en volg het nu 6 weken. Het handboek wat ik kreeg vind ik interessant en duidelijk. Ik ben intussen 7 kilo kwijt geraakt, dat is mooi meegenomen. Wat ik belangrijker vind is dat ik me veel fitter voel, zowel geestelijk als lichamelijk. Verschillende klachten waar ik al jaren mee rondliep zijn al stukken minder geworden. Ik ben dan ook zeer tevreden!

Marja


Toen Arda ging starten met de V-check heb ik me daar gelijk voor aangemeld. Ik heb al jaren last van vermoeidheid en andere klachten, maar ging maar gewoon door (je vooral niet aanstellen toch?). Ik weet nu wel beter! De test gaf aan dat mijn lichaam eigenlijk "op" was. Weinig energiereserve en tekorten op verschillende punten. Eindelijk een bevestiging van hoe ik mij al lang voelde. Het mooie van de test is, dat je gelijk concrete adviezen krijg om mee aan de slag te gaan en Arda geeft je daar precies de goede begeleiding in!

Goede voeding, beweging én voldoende ontspanning nemen hebben er voor gezorgd dat ik me al stukken beter voel. Ik ben erg blij dat ik de test heb gedaan en kan het ook iedereen aanbevelen!

Jacqueline


"Ik heb een V-check gedaan en wat er uit kwam verraste me niet als ik eerlijk naar mezelf kijk. Het is eerder een bevestiging. Ik ben met de aanbevelingen en de tips van Arda aan de slag gegaan en ik moet zeggen dat ik nu (na twee weken) al verbetering voel zoals meer energie. Een ander groot pluspunt is dat je je lichaam steeds beter leert kennen. Ik raad daarom een ieder aan een check te doen. Je laat je auto toch ook ieder jaar een apk-keuring ondergaan? Waarom je lichaam dan niet? Het grootste goed dat je hebt!

Diana


Stoelmassage bij ons bedrijf

Een super service wordt geleverd door Arda. Ze tovert een vergaderzaal in minuten om tot massagestudio. Onze medewerkers kunnen na de stoelmassage weer vitaal aan het werk.

Een echte aanrader voor elke MKB-er!

Modulo


"Een aantal jaar geleden heb ik een burn-out en depressie gehad. De medicijnen die ik moest gebruiken, zorgden ervoor dat ik 10 kilo aankwam. alleen kreeg ik dit er niet af. Arda startte met dit programma en dat heb ik geprobeerd. Het resultaat is prima. Het is niet moeilijk om dit programma te volgen. Het is simpel en het gezin eet gewoon mee. Je hoeft geen aparte dingen klaar te maken en eet dus gewoon normaal. Het afvallen verliep vlot en een heel fijne bijkomstigheid is dat het me ook veel energie geeft. Dus ik zou zeggen niet meer aarzelen, maar maak een afspraak en ga ervoor!"

Joke


"Ik heb meegedaan aan het programma van Voeding Gezond bij Arda omdat ik graag meer energie wilde en op een gezonde manier een paar kilo wilde aankomen. Arda heeft me hierin goed begeleid. Ik kon altijd even bellen of mailen met een een vraag en tijdens het consult had ik ook alle tijd om mijn vragen te stellen. Na ongeveer een maand begon ik al verandering te merken. Ik was wat aangekomen en energieker dan ervoor. Tegen het einde van het programma voelde ik me veel fitter! Ik kan het iedereen aanraden om dit ook te doen."

Miranda


"Na constatering van diabetes type B verwees de behandelend Heilpraktiker me naar voedingsdeskundige Arda om met behulp van een ander voedingspatroon de verhoogde suikerwaarden te verlagen. Langzaamaan is er verandering ontstaan in deze waarden. Ik kan nu met behulp van deze manier van eten en de supplementen van de Heilpraktiker de diabetes onder controle houden.
Inmiddels heb ik ook kennis gemaakt met de stoelmassage welke Arda in haar praktijk aanbiedt. Deze kan ik iedereen van harte aanbevelen. Een zeer ontspannen ervaring. Dank je wel Arda!"

Gerdie


Wat is uw ervaring? Deel het via het contactformulier!