Trendbeurs Ouddorp

Van 15 tot en met 17 maart 2018 wordt in de Dorpstienden in Ouddorp de Trendbeurs gehouden. Ik vertel  graag over de uitgebreide mogelijkheden van NES therapie. Dit is een energetische scan en behandelmethode. Verstoringen in ons energieveld hebben invloed op zowel geestelijk als lichamelijk functioneren. Eén van de (nog vaak onderschatte) oorzaken voor verstoring is elektromagnetische straling van wifi, mobiele telefoon en computer. Maar ook psychische of licamelijke zaken kunnen verstoring geven. NES geeft de blokkades aan en vervolgens kan dit behandeld worden. NES kan ook preventief worden ingezet.

Ook op het gebied van verbeteren van arteriële doorbloeding zijn nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. Goede doorbloeding beschermt niet alleen tegen hart- en vaatziekten. Ook o.a. de lever, nieren, hersenen en spieren hebben baat bij een goede doorbloeding. Je bent zo jong als je vaten! Binnen de praktijk is een mogelijkheid om de doorbloeding te meten. Vaatklachten bouwen vaak ongemerkt op. Door meten en tijdig ingrijpen kan veel leed voorkomen worden.

Graag tot ziens op de beurs. Laat je informeren en maak een afspraak voor een consult. In samenwerking met KIKA wordt voor elke gemaakte afspraak vijf euro gedoneerd.