Gewichtsproblemen

Overgewicht is een probleem waar steeds meer mensen mee te maken krijgen. Dat is om verschillende redenen heel vervelend. Het minst erg is dat je broek wat te strak zit of dat je niet voldoet aan het schoonheidsideaal. Veel erger is het als je lichamelijk of psychisch lijdt onder je gewicht. Hoe vaak zien we niet dat dikke kinderen gepest worden? Of dat dikke mensen worden nagekeken op straat. Overgewicht is ook een grote oorzaak van het ontstaan van allerlei welvaartsziekten waaronder kanker, diabetes, depressies en hart en vaatziekten.

Wellicht heb je al allerlei diëten gevolgd en/of wondermiddelen gebruikt. Het resultaat zal waarschijnlijk van korte duur geweest zijn en je bent wellicht nog zwaarder dan voor het dieet. Diëten en honger lijden werken ook niet!

Met het programma van Voeding Gezond leer ik je stapsgewijs een gezonde leefstijl aan. Wij werken uitsluitend met gewone gezonde voeding. Je zult er verbaasd over staan hoe snel je lekkerder in je vel komt te zitten en geleidelijk aan blijvend gewicht zult verliezen. Voeding Gezond is een manier van leven en dus geen dieet. Daarom is dit programma daadwerkelijk levenslang vol te houden.

Stap voor stap, op een leuke en ongedwongen manier werken aan een gezondere toekomst!