Leefstijladvies

Veel mensen hebben een druk en gejaagd leven met vaak een (over)volle agenda. We racen tegen de klok in om alles weer gedaan te krijgen. Zo'n manier van leven vergt nogal wat van ons lichaam en onze geest. Goede voeding vormt de basis om zo goed mogelijk te kunnen functioneren. Ook bewegen en regelmatig ontspannen horen hier bij.

In de praktijk blijkt helaas dat één of meerdere van bovengenoemde zaken als eerste van de agenda geschrapt worden. En dat terwijl dit juist zo belangrijk voor ons is! Het is de brandstof en het onderhoud voor onze motor tenslotte. Hoe kun je verwachten dat je lichaam optimaal functioneert als je het niet goed verzorgt?

In eerste instantie merk je er nog niet zo veel van. Maar als de reserves op raken zal het lichaam signalen gaan afgeven. Denk dan aan verminderde energie, lusteloosheid, trek in zoetigheid, overgewicht en geestelijk uit balans raken. Feitelijk komt je lichaam in een crisissituatie. Tijd voor actie dus!

Wil jij weten wat jij kunt doen om jouw leefstijl te verbeteren? Neem dan contact op voor een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we jouw specifieke situatie en krijg je een advies op maat.