Voeding Gezond

Als consulent van Voeding Gezond begeleid ik mijn cliënten op het gebied van gezondheid met goede voeding in combinatie met een gezond beweeg- en leefpatroon. Er wordt uitsluitend met "gewone" gezonde voeding gewerkt. Daar waar het nodig en/of wenselijk is kan gebruik gemaakt worden van hoogwaardige voedingssupplementen. Dit is bedoeld om eventuele tekorten aan te vullen of om specifieke klachten te ondersteunen.

Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde meetapparatuur om de lichaamssamenstelling in kaart te brengen. Denk hierbij aan het meten van gewicht, (visceraal) vetpercentage, spiermassa, BMI en basaalmetabolisme. Daarnaast wordt er tijdens de intake een NES scan gemaakt. Op deze scan zien we waar op energetisch gebied problemen zijn.

Het praktijkboek is de rode draad in het traject. Hierin staat waardevolle, praktische en toegankelijke informatie. In acht stappen begeleid ik u, aan de hand van het boek, naar een gezond eet- en leefpatroon. Aan het eind van het traject kunt u zelfstandig keuzes maken voor uw eigen gezonde leefpatroon. Stap voor stap, op een leuke en ongedwongen manier, werken aan een gezonde toekomst!

Meer weten over Voeding Gezond? Neemt gerust contact met mij op of kijk op onze website www.voedinggezond.nl.