Zuiver water bewustwordingsavonden op 30 september en 14 november

Na de grote belangstelling op 30 september hebben we besloten een tweede avond te organiseren. Zuiver water ambassadeur Karel Thieme en orthomoleculair geneeskundige Jack van Dijk komen naar de Overkant in Ouddorp om te vertellen over zuiver water en de impact op onze gezondheid.

Het water uit onze kraan is lang niet zo goed voor ons als ons wordt voorgehouden. De onzuiverheden (o.a. metalen, pesticiden, Gen X, plasticdeeltjes, hormonen en medicijnresten) die in het kraanwater zitten hebben een negatief effect. Ons lichaam kan er niets mee. Het zal ergens een plekje innemen en op dit plekje kan geen zuiver bloed stromen of goede natuurlijke reiniging plaatsvinden.

Ons lichaam bestaat voor het overgrote deel uit water. Je lichaam reinigen en ondersteunen is van levensbelang.  Het vocht dient regelmatig aangevuld te worden, om uitdroging en stagnatie van de werking van je organen en hersenen te voorkomen. Je reinigende organen, zoals je lever, blaas en nieren functioneren het best met zuiver water.

Zuiver water proeft zó zacht dat het ook uitnodigt om te drinken. Als je zuiver water gaat inzetten in je dagelijks leven, dan zul je al snel merken dat je je fitter en schoner voelt. Groente gekookt in zuiver water blijft mooier van kleur en zachter van smaak. Het zelfde geldt voor thee en koffie.

Zuiver water is op een eenvoudige en betaalbare manier voor iedereen toegankelijk met de Aquapeak. Het systeem wordt aangesloten op de keukenkraan. Het scheidingsmembraan vangt het water op en zorgt ervoor dat de belastende deeltjes worden afgevoerd, zodat het zuiver water opgevangen kan worden in een tankje. Het water kan nu via een kraantje naar keuze voor jou gaan stromen.

Wil je meer weten? Kom dan naar de informatie avond in de Overkant in Ouddorp of neem contact op. Meer weten over het systeem? Kijk dan op http://www.echtzuiverwater.nl